Tangram duel, spil – Vilac

299,00 kr.

På lager

Produkt ID: 66072 Varenummer (SKU): 6061 Kategorier: , , ,
Se vores udvalg af Vilac produkter

Et sjovt og underholdende spil som virkelige sætter gang i tankerne. Placer brikkerne korrekt så de danner figurene på kortene. Det kræver både kreativitet og koncentration at få regnet ud hvordan brikkerne skal placeres og vendes for at skabe det rigtig motiv. Et spil som både er underholdende for børn og voksne. I denne “duel” udgave af spillet, kommer der 2 sæt tangram, så i kan sidde to overfor hinanden og konkurrere om hvem der hurtigst kan skabe det rigtige billede. Kortene er designet til at det er ens på begge spillere. Spillet kan også spilles alene.

Spillet indeholder hele 100 forskellige kort med motiver. På hvertkort er der et billede på begge sider. Det ene er en udfordring og den anden side er resultatet. For mindre børn kan den resultat siden også bruges som en aktivitet, ved at skulle genskabe det samme som på kortet. Der kan også tages brug af den fri fantasi og skabe mønstre og figurer med brikkerne uden brug af kortene.

Med 100 forskellige aktivitetskort, er der rig mulighed for underholdning for alle aldre med det sjove Tangram duel spil fra Vilac.

Hjernevrider spillet fra Vilac indeholder 100 aktivitetskort, en bakke med låg til opbevaring, og 2 sæt tangram med 7 træklodser i hver.

Test hvor god din rumlig bevidsthed er, eller find ud af hvem du skal udfordre til et spil!

Anbefalet alder 5 – 99 år

Alder

Materiale

Træ

Brand

Vilac

Se vores udvalg af Vilac produkter

Du kunne også være interesseret i...