Svamp med skrue, Rød – Pagalou

95,00 kr.

På lager

En sød svamp af træ som kan drejes på. Brug svampen fra pagalou som legetøj til undersøgelse og træningen af de finmotoriske færdigheder. Det lille barn kan dreje skuren af og på, igen og igen. Når de først får styrk på hvordan den fungere. Perfekt til den lille pilfinger.

Svampen fås i 3 farver, Grøn, Blå og rød med prikker.

Trælegetøj fra Pagalou er skabt med henblik på højkvalitet, for at legetøjet skal kunne gå i arv generation efter generation. Det er lavet uden skadelige kemikalier og kun farvet med naturlige vandbaserede farver.

Anbefalet alder 1 år+

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...