Sunrise, træbuer – Glückskäfer

395,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Produkt ID: 13738 Varenummer (SKU): 523324 Kategorier: , , , ,

Her får du Sunrise – Glückskäfer

En skøn solopgang eller en smuk solnedgang i træ fra Glückskäfer. Det smukke trælegetøj fra Glückskäfer er designet og skabt til børn og leg. Med ønske og fokus på kvalitet, tryghed, holdbarhed og kreativ leg. De fine buer i Sunrise og Sunset i hhv. blå eller lilla udtryk indeholder hver hele 10 forskellige dele. Trælegetøjet kan kan leges med på mange forskellige måder. Stables, som 3D puslespil når sættet skal samles igen, bruges til at bygge verdener, som pynt på børneværelset, som vippe til små figurer eller landskaber til trædyr.

Der er masser af muligheder med det fine og farverige trælegetøj fra Glückskäfer. Derfor kan det kategoriseres som open ended legetøj. Det er legetøj som indbyder til kreativtankegang og fantasi. Legetøjet kan ikke lege selv, det kræver tanker og handling. Når barnet fx lægger alle træbrikkerne ud ved siden af hinanden, se hvor langt det kan blive, højt, eller kigger på farverne, så leger barnet. Barnet undersøger, tester og eksperimentere i legen. Dette er bl.a. hvad open ended legetøj kan tilbyde.

Glückskäfers Sunrise og Sunset måler måler 25cm i breden, 13cm i højden, 7cm dybden. Trælegetøjet er uden unødig kemi og med vandbasserede farver. Derudover er Sunset og Sunrise fra Glückskafer lavet af FSC-godkendt træ i Europa.

Du finder Glückskäfers Sunset her.

Værd at vide:

  • Sunrise fra Glückskafer
  • Fås også som Sunset
  • Indeholder 10 dele
  • Open ended legetøj
  • FSC-godkendt træ
  • Uden skadelig kemikalier
  • Indbyder til fantasi og kreativtankegang
  • Anbefalet alder 1år+
Alder

Materiale

Træ

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...