Tilbud

Store træknapper, regnbue – Grimms

Original price was: 288,00 kr..Current price is: 244,80 kr..

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Her får du et sæt med 24 styk store træknapper fra Grimms. Knapperne har de 12 “klassiske” regnbuefarver fra Grimms serien. De flade træklodser er derfor geniale sammen med andet grimms legetøj, til fx sortering af farver eller matche “sæt” af farver.

Sættet indeholder 24 styk store knapper i to forskellige størrelser. Derudover medfølger der 2 snore som kan bruges til at trække knapperne på.

En fin og hyggelig måde at styrke koncentration, finmotorik og hånd-øje-koordination, for de mindre børn. En lille kreativ aktivitet som kan leges igen og igen. Eller kan ændres til en ny leg.

Regnbue knapperne måler i 4,5 cm og 6 cm i diameter.

Grimms trælegetøj er altid kun farvet med giftfrit vandbaseret maling, og uden skadelige kemikalier.

 

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj