Tilbud

Store regnbueplader, 12 stk – Ocamora

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 381,65 kr..

På lager

12 flade og farverige store træklodser fra Ocamora. Klodserne form gør at de er perfekte til mange forskellige lege. Brug til at fx at bygge et hus, hegn, veje, senge eller skabe dominoeffekt. Der er mange muligheder med de skønne træklodser fra Ocamora.
Klodser er open-ended legetøj, da de kan bruges til mange forskellige lege, og kan meget mere end blot stables i højden. Klodser kan sættes på række, mønstre, sorteres efter farve, bygges med, være kartofler i legekøkkenet, eller noget helt andet. Der er uendelig mange muligheder med de meget simple træklodser, og det samme gør sig gældende med dette fine sæt fra Ocamora.

Legetøjet fra Ocamora er kun farvet med giftfri maling, og ikke lakeret, så det bevarer dets naturlige struktur og åre.

Pladerne måler  13 × 6,5 cm cm og kommer i en fin bakke til leg og opbevaring.

Anbefalet alder 0år+

Brand

Ocamora

Spanske Ocamora laver flotte og fantatiske legetøj af træ. Deres legetøj har fokus på at være bæredygtig og open-ended. Trælegetøjet fra Ocamora er farvet med smukke økologiske og vandbasserede farver. Træets naturlige åre ses stadig i træet. Træet er behandlet med vegetabilske naturlige olier, og indeholder ingen skadelige kemikalier. Ocamoras trælegetøj har en flot udstrålling og indbyder til fantasifuld leg.