Tilbud

Stor square sæt – Grimms

403,20 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Det store sæt “square” fra Grimm’s indeholder 12 træklodser i 3 forskellige former og 12 forskellige farver. Det fine large square set er skabt til at lege med de geometriske former, som et kreativt puslespil. Skab og byg forskellige og kreative kreationer med klodserne, byg dem fx op til at lave en 3D firkant, eller flotte mønster. Leg og undersøg med trælegetøjs former og farver.

Grimm’s skaber legetøj som er open-ended og indbyder til leg og brug af den kreative tankegang. Det er bestemt også gældende med det fine Square sæt. Igennem hands-on leg og udforskning med klodserne udvikler barnet både på den matematiske forståelse og finmotoriske evner, når der skal bygges med square sætte fra Grimms.

Til Grimms large square set kan der tilkøbes et sæt kort med inspiration til seje kreationer og udfordringer som kan bygges med square sættet. Find kortene her.

Træklodserne måler 4 cm i tykkelsen og er derfor stor og gode til leg, også for mindre børn. Rammen måler 27 cm x 27 cm

Alt Grimm’s legetøj er lavet uden skadelig kemikalier og er kun farvet med ikke-giftige vandbasserede farver.

Anbefalet alder 2 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...