Stor Spirelli 53 cm – Grimms

189,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Se vores Grimms trælegetøj

Grimms spirelli er farverig, flot og underholdende. Den sjove snoede stang har farverige flade perler på, som snor sig ned af stangen når den vendes på hovedet. Træperlene er regnbuefarvet, og ser flotte ud når de snor sig afsted. Afhængigt af hvor lodret pinden holdes så bevæger perlerne sig langsomere eller hurtigere. Når de bevæger sig langsom kan man høre de er lavet af træ når de rammer hinanden, og når det går hurtigt giver det en lyd en med høj tone.

Der kan således eksperimenteres med at vende Grimms spirelli om og om igen, og se det sjove legetøj udfoldes sig på forskellige måder. Ganske fangende og underholdende.

Grimms spirelli er velegent som en rolig og afslappende aktivtiet, hvor der kobles fra og blot opleves den sjove spirelli og dens flotte regnbuefarver. Spirellien er næsten lidt magisk at lege med.

Spirelli trælegetøjet fra Grimms fås i to størrelser. Lille 24cm og stor 53cm.

Værd at vide:

  • Spirelli fra Grimms
  • Underholdende og fangende stykke legetøj
  • Velegnet som en rolig aktivitet
  • Med regnbuefarvede flade træperler
  • Fås i 2 størrelser
  • Anbefalet alder 3år + (indeholder små dele)
Størrelse 53 cm
Materiale

Metal, Træ

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...