Stor regnbue m. filtkugler – Pagalou

549,00 kr.

På lager

Stor og fin regnbue af træ fra Pagalou. Regnbuen er formet som en bakke med farvede huller i. Til pagalou regnbuen medfølger hele 94 farverige kugler af filt. Kuglerne passer ned i regnbuenrammen, og farverne matcher hullernes.

Brug regnbuen fra Pagalou til en kreativ leg, dekorer pladen med kuglerne, efter de markede farver, eller læg dem på din egen fantasifulde måde.

Træn finmotorik, hånd-øje-koordinationen og farveforstålse, når der leges med den store regnbue fra Pagalou.

Kan med fordel bruges sammen med en træpincet, til at øge sværhedsgraden når kuglerne lægges på pladen igen og igen.

Pagalous regnbueplade er inspireret af montessoris tilgang til børns leg og læring, og forbinder derfor disse til en ting.

Regnbuen fås også i lille med enten filtkugler eller trækugler.

Pagalou trælegetøj indeholder ingen skadelige kemikalier. De er farvet med vandbaserede farver skabt af farver fra naturen. Trælegetøj fra pagalou er af høj kvalitet og lavet med henblik på at skulle kunne gå igen generation efter generation.

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...