Stor grøn regnbue, skov – Grimm’s

749,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Stor og flot grøn regnbue fra Grimms. Den fine regnbue emmer af natur med dens forskellige grønne nuancer. Der er to forskellige grønne regnbuer fra Grimms. Eng og Skov. Dette er en Skov regnbue.

Brug regnbuen til mange forskellige lege. Den er open-ended legetøj, hvillket betyder at det er legetøj som er meget velegnet til brug af fantasi og kreativitet. Se hvor legen og fantasien fører hen. Måske regnbuen skal være en tunnel til biler eller mindre kugler, eller være huse til små figurer. Måske den skal bruges til at lave sjove kuglebaner, eller kreative regnbue-balancekunst.

Grimms grønne regnbue kan også bruges til at skabe sjove billeder eller motiver, når den ligger ned. Måske der skal laves en fin grøn blomst?

Med andre ord, skal fantasi og kreativitet i gang og derefter kan der opstå mange timers god leg.

Regnbuen er lavet i naturlige materialer og der er derfor altid markeringer, der dukker op i Grimms produkter. disse unikke variationer er med til at gøre alle deres produkter unikke.

De skønne træregnbue fra Grimms er farvet med giftfri vandbaseret maling, produceret bæredygtigt og er uden skadelig og unødvendige kemikalier. Regnbuen er lavet af 12 hele stykker træ, så der er ingen lim brugt til at samle trælegetøjet, derudover er træet som er brugt FSC-certificeret.

  • Et skønt stykke trælegetøj med mange legemuligheder
  • Styrker brug af fantasi og kreativitet i legen
  • Mulighed for læring omkring balance og farver
  • Stor grøn regnbue fra Grimms
  • Indeholder 12 forskellige buer
  • Produceret af FSC-certificeret træ
  • Vandbaseret maling, uden skadelige kemi
  • Anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj