Tilbud

Stor dansevimpel, butterfly – Sarahs silks

Original price was: 129,00 kr..Current price is: 109,65 kr..

På lager

Virkelig smukt butterfly dansevimpel fra Sarahs silks. Den meget fine dansevimpel kommer i fine og forskellige nuancer af lilla farver, og flyver flot rundt i luften når der danses med den.

Dansevimplen er lavet af ægte silke, og det er næsten umuligt ikke at få lyst til at svinge den rundt i luften, når man får den i hænderne. Den er derfor oplagt til leg med bevægelse både indendørs og udenfor.

Måske legen er at man er en sød fe som laver magi med sin tryllestav, eller ser hvor flot silkevimplen ser ud i vinden når man løber i gennem haven.

Sarahs silks dansevimpler fås i 2 forskellige størrelser og 3 forskellige varianter, Butterfly, Regnbue og hjerte.

Denne måler ca. 250 cm lang silkevimpel og 41 cm stav med en perle på.

Playsilks og andre produkter fra Sarahs silks er lave med fokus på bærerdygtighed og økologi, samt at produkterne indeholder inden skadelige eller giftige kemikalier.

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.