Stor counting Regnbue, 10 buer – Grimms

659,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Et skønt stykke trælegetøj med massevis af forskellige legemuligheder. Den fine træ regnbue fra Grimms har i alt 10 buer af træ, og er sunset farvet. Dens farver går fra at være blå og rødlig til lys med gul og grøn. Lidt som en smuk solnedgang. Denne Counting regnbue fra Grimms med 10 buer, har erstatte den tidligere “sunset regnbue!, som også havde 10 buer. Counting rainbow passer nu sammen med deres counting serie, hvor du bl.a. finder stepped counting blocks, og tællebrættet. Regnbuens farver passer sammen med det andet tælle trælegetøj fra Grimm’s.

Træregnbuen kan bruges som en del af legen, hvor i sær fantasien har en rolle. Buerne kan stables og bygge et højt tårn, eller de kan bruges til at bygge flotte kunstværker. Her kan finmotorikken udvikles og tages i brug, for hvor ustabilt kan buerne stå, hvis det er en rolig hånd som bygger med dem? Barnet kan samtidig få en forståelse for fysisk og tyngdeloven, igennem buernes vippende funktion, hvad kan vippe i buerne, og hvor nemt vælter det?

Den smukke tælle regnbue fra Grimms er uden skadelig og giftig kemi. Trælegetøjet er farvet med vandbasseret maling samt produceret bæredygtigt. Der er ingen lim brugt til at samle legetøjet, da der er tale om 10 hele stykker træ.

Træ legetøjet lægger op til at tage brug af kreativitet og fantasi igennem legen. Buerne kan bruges til meget andet end blot stable og vippe lege. Regnbuen kan skabe vægge til et hus, være indhegning til forskellige dyr, eller måske en tunnel til biler. Der er næsten ingen grænser for mulighederne, når fantasien først tager fat i legen.

  • Trælegetøj fra Grimms
  • Stor træ regnbue i “counting” farver
  • Indeholder 10 forskellige buer
  • Giver mulighed for kreativ og fantasifuld leg
  • Mulighed for læring omkring farver og balance
  • Fri for skadelig og unødig kemi
  • Anbefalet alder 0år+
Vægt 1200 g
Størrelse 30 × 7 × 15 cm
Alder

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj