Stjernetegn mønter, 12 stk – From Jennifer

499,00 kr.

På lager

Treasures from Jennifer

Her får du 12 stk flotte træmønter fra From Jennifer. Mønterne har alle de 12 klassiske stjernetegnsbilleder på, med huller i, der hvor stjernerne er placeret. Så er du interesseret i astrologi, og alt det der hører med omkring stjernebilleder og stjernetegn, så må disse mønter fra From Jennifer lige være noget for jer!

 

Mønterne er med smukke naturlige åre i træet, og er glatte og rare at røre ved. De måler 7 cm i diameter, og er 0,5 cm trykke.

De flotte stjernetegnsmønter kan bruges til at lave skyggebilleder på fx væggen, af stjernernes placeringer, med en lommelygte.

På hver mønt er der skrevet stjernebilledets latinske navn.

 

Anbefalet fra 4 år+

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer