Stjerner til ophæng, 6 stk – Bumbu

549,00 kr.

På lager

Produkt ID: 78349 Varenummer (SKU): 00000091 Kategorier: , , ,

De smukkeste og fineste stjerner af træ fra Bumbu toys! De meget fine stjerne kommer i sæt med 6 stk. De har alle forskellige farver, og fordi de alle er både skåret og malet i hånden, er de hver i sær helt unikke og fine med deres detaljer.

Stjernerne har et lille hul og er med snor i, så de er klar til at blive hængt op på fx juletræet, eller som magisk pynt på værelset.

Nogle af de flotte træstjerner er beklædt med lidt glimmer, som kan være svært at fornemme på billederne.

Et sæt indeholder 6 stjerner, som hver måler ca. 12 cm x 6 cm x 2 cm.

Stjernerne er kun farvet med ikke-giftige og vandbasserede farver.

 

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.