Stave af træ i ramme, 32 stk – Glückskäfer

299,00 kr.

På lager

Sæt med stave af træ fra Glückskäfer. Sættet indeholder hele 32 dele og kommer i en ramme til opbevaring. Træstavene kommer i 16 forskellige farver og 5 forskellige størrelser. Brug stavene fra Glückskäfer til at bygge og konstruere med. Brug dem til at skabe smukke mønstre, brug dem som vejbaner eller brug dem som vipper og rutsjebaner til små figurer. Der er en hav af muligheder med de meget smukke og farverige træstave fra Glückskafer.

Trælegetøjet kan også indgå som en del af en kuglebane, enten hvor kuglerne triller på eller til at bygge banen i forskellige niveauer. Stavene kan kategoriseres som open ended legetøj da de kommer med mange forskellige legemuligheder og indbyder til kreativtankegang og fantasi for både børn og voksne. Skønt legetøj, som er skabt til at blive leget med i mange år.

Glückskäfers trælegetøj er lavet af FSC-godkendt træ og uden giftige kemikalier. Kun farvet med vandbasserede farver hvor træets naturlige strukture og åre er bevaret og kan ses.

Træsættet fra Glückskäfer fås i to forskellige størrelser, med 32 eller 64 træstave. Find sættet med 64stk her.

Rammen til trælegetøjet måler 27 x 19 cm.

Værd at vide:

  • Sæt med 32 stave i træ fra Glückskäfer
  • Fås også i sæt med 64 stk.
  • Open ended legetøj
  • 16 forskellige farver – 5 forskellige størrelser
  • Rammen måler 27x19cm
  • Anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...