Tilbud

Star Silkebold m. ballon – Sarahs silks

Original price was: 165,00 kr..Current price is: 140,25 kr..

På lager

En sjov og anerledes Ballonbold fra Sarahs silks. Det mørkeblå silke med stjerne på er her formet som et cover til balloner. Der er et lille hul i, så ballonen kan puttes i, pustes op, bindes knude på, og putte knuden ind i coveret.

Så nemt får du en sjov og meget let bold. Men alligevel lidt tungere end en almindelig ballon. Det giver sjov leg, og gør den en smule mere kontrollerbar, når den spilles rundt. Derudover er den god til at øve sig i at gribe en bold, da den flyver let og relativt langsomt. Derudover gør den også “boldopbevaringen” nemmere, da den nærmest intet fylder, når der ikke er en ballon i.

Silke ballon bolden fra Sarahs silks, giver et nyt pift til ballonleg, som ellers nærmest aldrig går af mode!

Coveret kan bruges igen og igen, og hjælper også med at sikre ballonen ikke springer nær så nemt, eller splittes i mange stykker forskellige steder hvis eller når den springer.

Med silkecoveret medfølger én ballon. Der kan dog sagtens bruges andre balloner efterfølgende.

 

 

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.