Tilbud

Stabletårn, naturlig & pastel – Raduga grez

Original price was: 319,00 kr..Current price is: 271,15 kr..

Kun 1 tilbage på lager

Produkt ID: 19588 Varenummer (SKU): RG04011 Kategorier: , , , , ,

Sødt og fint stabletårn af træ fra Raduga Grëz. Stabletårn kan bruges i leg, og stables både på pinden og ved siden af. Begge dele træner barnets finmotorik og hånd-øje-koordination. Som en start tager barnet måske bare klodserne af pinden, eller vælter dem hvis de står stablet.

trælegetøjet fra Raduga Grez har en naturlig overflade, da det ikke er behandlet med lak. Lad derfor barnet føle, sanse og dufte træets naturlighed. Stabletårnet af træ indeholder 8 dele.

Anbefalet alder 0år+

Brand

Raduga Grez

Raduga Grëz er en russisk familievirksomhed som laver det fineste trælegetøj. I deres produktion af legetøjet har de stor fokus på børns legemuligheder med legetøjet, og derfor er Radugas trælegetøj open-ended. At deres trælegetøj er open-ended betyder at det er designet til at have mange muligheder, og indbyder til fantasi og kreativitet. Der kan ikke kun leges med trætingene på én bestemt måde. Lad fantasien føre legen med Raduga Grez legetøj. Et af de finere kendetegn ved deres legetøj er deres smukke støvede farver. Alt deres legetøj er lavet af træ, hvor der har været fokus på at bevare træets naturlige skønhed i form af åre, struktur og mærker. Trælegetøjet er farvet et tyndt med giftfri vandbasserede farver, og er ikke lakeret. På denne både bevare de den naturlige duft og følelse af træ. Raduga Grez's trælegetøj er håndlavet, og emmer af at hvert enkelt stykke legetøj er unikt grundet træet. Derudover har Raduga Grëz i deres produktion fokus på bæredygtighed, og køber kun træ fra professionelle leverandører, som selv planter træer, når der hugges. De har valgt at bevare deres produktion i Rusland. Flere af Raduga Grez's produkter kommer i en økologisk bomuldspose. Det er både smart i forhold til opbevaring og for at spare på unødvendig plastik emballage. Med Raduga Grëz for du lækkert kvalitets trælegetøj, som både er smukt, indbydende og giftfri.