Small world play, meadow – Grimms

559,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Grimm’s har skabt en ny serie af trælegetøj som kaldes “small world play”. Der er i alt 3 forskellige sæt. Dette er “eng” sættet (meadow).

Small world play sættene er skabt som open-ended legetøj, hvor det kan bruges som en fin startpakke. Meadow sættet indbyder til mange forskellige lege, med forskellige mindre dele, plader og figurer. Der er kan undersøges, skabes, leges, og der er kun de grænser som fantasi og kreativitet sætter.

Meadows sættet fra Grimms har smukke røde og grønne farver, som minder som en smuk blomstereng.

Grimms small world play – down by the meadow, indeholder:

– Et abstrakt hus af 5 dele, som kan skilles ad og bruges på forskellige måder.

– 2 figurer

4 træperler

4 træknapper

1 blomst

1 stykke filt

2 plader

1 snor.

 

I alt indeholder sættet 20 dele, som alle kan bruges på forskellige måder.

Grimms sættet har mange forskellige dele, og dettte gør det ideelt som et start sæt til open-ended legetøj.

 

Trælegetøjet fra Grimms indeholder inden skadelige kemikalier, og er kun farvet med vandbaserede giftfrie farver.

 

Anbefalet alder fra 3 år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj