Skovsæt m. træ og dyr – Bumbu

798,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Produkt ID: 56503 Varenummer (SKU): 1160 Kategorier: , , , , , ,

Det super fint træ fra Bumbu toys. træet er lavet som et lille bo, hvor den medfølgende ugle og ræv så fint kan bo. Til sættet medfølger også en stor brunbjørn og 3 fisk. I træet er der en lille aftagelig dør.

Det fine sæt er perfekt til leg, hvor fantasien tager fat og opbygger en fortælling om bjørnen, ræven og uglen. Måske er de gode venner, eller måske bjørnen vil stjæle deres fisk?

Det høje flotte træ og de søde trædyr er unikt, da det er skåret og slebet i hånden og malet med fine deltajer i hånden også. Kun med brug af organiske olier og vandbaserede ikke-giftige farver.

Anbefalet alder fra 3 år+

 

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.