Silke nederdel, regnbue – Sarah’s silks

479,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Den fineste regnbue nederdel fra Sarahs silks. Nederdelen er lavet af 100% ægte silke og er smuk, elegant og farverig. Perfekt til barnet som vil lege fe, prinsesse, regnbue, eller bare elsker og klæde sig ud.

Den er designet med 2 lag silke, og kan vendes. Den kan derfor have to forskellige udtryk afhængigt af om det er det gule eller regnbuelaget som er yderst. Den har fine “tapper” hele vejen rundt, og ser smuk ud når der danses rundt.

Det smukke silke stof er håndfarvet, uden brug af skadelig og giftig kemi.

Nederdelen er med elastik i toppen og passer til omkring 3 år til 8 år. Alt efter størrelse selvfølgelig.

Anbefalet alder fra 3 år +

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.