Tilbud

Regnbueskov – Grimms

336,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Se vores Grimms trælegetøj

Smuk og farverig regnbueskov fra Grimms. Dette fine sæt med træer eller trætoppe i alle regnbuens farver kommer med 12 dele. Kegleformede klodser i 3 forskellige størrelser og 12 forskellige farver. Brug fx keglerne som træer til når der bygges skove eller verdener, eller brug dem som toppe på huse eller slotte som er bygget med trælegetøj. De sjove træer fra Grimms passer perfekt sammen med bl.a. forskellige byggeklodser eller den store regnbue, når der skal bygges og skabes fantasifulde kreationer.

Derudover er de gode sammen med Grimms træringe, og kan samnen med dem blive til små “stabletårne” eller en anden form for finmotoriskstyrkende leg. Sæt de små ringe på keglerne og se dem få et sjovt udseende, enten ved farvesortering og matchende farver eller mix og match farverne så det bliver skøre træer.

Grimms træelegetøj er kun farvet med vandbasserede farver og uden giftig kemi.

Værd at vide:

  • Regnbue skov fra Grimms
  • Indeholder 12 dele, i 3 forskellige størrelser
  • Passer godt sammen med andet trælegetøj
  • Kan bruges til at styrke finmotorik
  • Fri for skadelig kemi.
  • Anbefalet alder 18måneder+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj