Tilbud

Regnbuebro – Grimms

413,10 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

En flot regnbuebro fra Grimms. Regnbuen her er perfekt som bro og overgange i lege med fx biler, dyr og andre små figurer. Pladerne i træ regnbuen er kun let buet og derfor er de ideelle som bro. Brug fx også træ regnbuen i konstruktionsleg. Brug den som tag eller vippe, eller noget helt andet fantasien finder på.

Regnbue broen fra Grimms er også god til kugle bane konstruktioner, da den let kan bruges som nedadgående rampe til at give de små bolde fart på og momentum.

Alt trælegetøj fra Grimms er uden skadelige kemikalier og er kun malet med vandbaseret ikke-giftig maling.

Træ regnbuen måler 41 cm i bredden og 8 cm i højden.

Anbefalet alder 0 ÅR+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...