Regnbuebro – Glückskafer

389,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Regnbue bro af træ fra Glückskafer. Regnbue broen er lavet af 8 stykker træ, i forskellige farver, former og størrelser. Træbroen har 4 klassiske buer, 1 bro med fødder og 3 klodser uden broen. Trælegetøjet fra Glückskäfer er perfekt til en leg med broer. Måske de skal indgå i skabelse af en hel verden, eller alle bilerne skal køre over broerne. Måske den skal bruges til fortællingen om de tre bukkebruse?

Regnbue broen af træ er open ended legetøj, og er god til skabelse af verdener eller fortællinger. Buerne kan også vendes på hoved og fx bruges som vugge til en lille bamse. Lad barnet, undersøge, eksperimentere og udforske trælegetøjet. Dette styrker både fantasi og kreativitet og kan lede til massevis af gode lege.

Glückskäfers trælegetøj er fri for unødige kemialier og med vandbasseret farve. Derudover er legetøjet lavet af FSC godkendt træ og skabt med henblik på kvalitet og holdbarhed.

Værd at vide:

  • Træ regnbuebro fra Glückskafer
  • Indeholder 8 dele
  • Open ended legetøj
  • Kan styrke kreativtet og fantasi
  • Fri for skadelig kemi
  • FSC godkendt træ
  • Måler B:35cm x H:8cm  x D:7 cm
  • Anbefalet alder 1 år+
Alder

Materiale

Træ

Brand

Glückskäfer

Glückskäfer – Holdbart kvalitetslegetøj! Glücskäfer er et tysk mærke, som høre til virksomheden Nic. Nic og Glückskäfer har i mange år produceret naturligt og bæredygtigt legetøj. Særligt trælegetøj er en stor del af deres brand, og her har de lagt fokus på holdbarhed, kvalitet og godt legetøj. Gluckskafers legetøj af træ har fokus på barnet, og derfor indbyder legetøjet til masser af leg hvor barnet selv skal bringe fantasi spil. Legetøjet er designet til blandt andet at styrke barnets fantasi, motoriske færdigheder, kreativitet, og teknisk forståelse. Trælegetøjet fra Glückskäfer er af høj kvalitet og skabt til at kunne holde til leg i flere generationer. Du får her derfor slidstærkt og stabilt legetøj. Derudover er kvalitetslegetøj, da det bringer mange muligheder for leg med sig. Glückskäfers træprodukter går i kategorien som open ended toys, da det er legetøj, som styrker fantasi og kreativitet i brugen, og ikke kun kan leges med på få måder. Naturligt og sundt trælegetøj! Legetøjet fra Glückskäfer er lavet af naturlige materialer, primært træ, og da design og produktion har fokus på børn er legetøjet derfor skabt, så det er sikkert for også små børn at lege med. Der er derfor kun brugt naturlige materialer til fremstilling af trælegetøjet og overholder alle sikkerhedsbestemmelser(EN71) i hele fremstillingsprocessen. Glückskafer arbejder efter ”kvalitet kommer før kvantitet” og derfor kontrollers hvert eneste produkt under produktionen.

Du kunne også være interesseret i...