Regnbue playsilk – Sarah’s silks

199,00 kr.

På lager

Smukke og skønne playsilks fra Sarah’s silks. De farverlige silker til at lege med er lavet af 100% silke. Med bæredygtig produktion og kun farvet med ikke-gifitge farver.

De fantastiske lege silker kan leges med på mange forskellige måder. De er fine, lette og lækre og indbyder til leg i sig selv. Brug de smukke tørklæder af silke til mange forskellige lege. Brug dem som udklædning, kappe eller dukkesvøb i en rolleleg. Pak alverdens gaver ind i dem med “Furoshiki”-metoden. Det kan både være gaver til fødselsdag, jul eller i en anden anledning, måde bliver det 2 gaver i 1, for de flotte playsilks kan derefter bruges til leg eller genbruges som gavepapir. Måske det er gaver der skal pakkes ind som en overraskelse, som en del af en leg. Børn elsker at pakke ind og overraske og hvem bliver ikke glad for en smuk gave?

Tag Sarah’s playsliks med i ud vinden, og se hvor smukke de er når de blafre i vinden når de hænger så fint eller er med på en løbe tur i haven. De fine silker er lette og blæser derfor nemt og flot rundt. Eller måske de flotte silkestykker skal være en del af lege hvor der bygges og skabes verdener. De kan være vandet, jorden, taget på et slot, telt eller andet til små figurer.

De smukke playsilks er baby-venlige og kan bruges fra 0+. Brug dem som en sjov sanse leg, hvor lege stoffet kan kilde baby på maven eller ansigtet, eller måske baby bare skal have lov at sidde med den og sanse og se de flotte farver.

Der er altså masser af muligheder med sarah’s fantastiske playsilks. Brug fantastien og find på endnu flere sjove og skønne lege med silke tørklæderne. Silkerne fås i mange forskellige farver og  forskellige størrelser.

Værd at vide:

  • Stor regnbue playsilk fra Sarah’s silks
  • Måler 86x86cm
  • 100% ren silke
  • Kun farvet med ikke-giftige farver
  • Open-ended legetøj
  • Perfekt til furoshiki gaveindpakning
  • Gode til nærmest alle aldre
  • Bør kun vaskes i hånden og ikke tørretumbles.
  • Kan bruges af 0 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.