Playsilk vævebræt – Sarahs silks

175,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Et fint og simpelt vævebræt fra Sarahs silks. Det fine bræt indbyder til kreative udfoldelser, ved at væve de smukke silketørklæder ind i gennem hullerne på brættet.

En rigtig fin idé til en kreativ aktivitet for de mindre børn, der hverken skaber en masse rod eller kræver et bad bagefter.

Derudover kan det gøres om og om igen, og styrker finmotorikken.

 

Der kan mixes farver og forskellige størrelser fra tørklæder.

Derudover kan vævebrættet også bruges til opbevaring af de fine playsiks fra sarahs silks.

Måler 22 x 22 cm, har 20 huller som hvert måler 2 cm i diameter.

 

Anbefalet alder fra 2 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.