Pastel magneter, mega pack 202 dele – Connetix

1.849,00 kr.

På lager

Produkt ID: 22877 Varenummer (SKU): CO202 Kategorier: , , , ,

Stort pastel sæt fra Connetix Tiles. Pastel mega pakken indeholder hele 202 dele. Der er alle former af Connetix tiles magneter og i hele 8 forskellige pastel farver. Super fantastisk sæt med et hav af legemuligheder. Connetix Tiles er magnetlegetøj til fantasifuld og kreativleg. Der kan bygges, konstruers, skabes og kreeres alverdens af forskellige byggeriger med Connetix Tiles. Legetøjet er i kategorierne Open-ended legetøj og S.T.E.A.M legetøj. Det vil sige at i lege med magnetlegetøjet styrker barnets fantasi og kreativetankegang og at der bruges og styrkes kompetencer inden for Sciene, technology, engineering, arts & matematics. At lege med Connetix magneter giver dermed rig muligheder for leg, læring og udvikling på samme tid.

Sæt fantasien løs og byg hvad der lige er interesse for. Måske er det et hus, bondegård, zoologiske have, slot, garage, eller et hjem til dinosaurer. Der er uandede muligheder med det sjove connetix tiles.

I Pastel mega packen her får du alle 8 pastel farver og alle former inkl. to vogne som fx kan bygges til biler eller tog. Pastel sættet indeholder færre magneter end i den klassiske regnbue mega pack, men tilgengæld for du hele 8 skønne farver. Det er næsten umuligt at lade være med at gå i gang med at bygge, hvis du sidder med Connetix, uanset om du er barn eller voksen.

Pladernes overflade er diamantformet, for at styrke hver enkelt plade og mindske risikoen for at der kommer mange ridser på overfladen under legen. Derudover er magnet legetøjet fri for unødig og skadelig kemi, og lavet af ABS plastik. Magneterne fra Connetix er produceret med stærkere magneter og ultralydssvejset med nitter, for at øge sikkerheden.

Mega pakken er lavet til at kunne indbyde og give mulighed for mange forskellige konstruktioner med magnet legetøjet fra Connetix. Med de mange forskellige former og pastel farver, er det bare at gå i gang og se hvor fantasien bærer hen. Connetix legetøjet er legetøj som voksner med barnet. Jo ældre barnet bliver jo mere advancerede eller fantasifulde kreaktioner vil der dukker op.

Som særligt i mega pakken er der sekskantede magneter. Derudover kan de lange trekanter, i dette sæt, samles til en hel cirkel.

Pakken indeholder:

 • 16 x Store firkanter
 • 8 x sekskanter
 • 48 x standard firkanter
 • 96 x Trekantede magneter i 3 forskellige størrelser
 • 8 x Rammer med gitter
 • 8 x Rammer
 • 8 x Halve-plader (rektangler)
 • 8 x Stiger
 • 2 x vogne
 • 1x Idébog
Værd at vide:
 • Pastel Mega pack fra Connetix Tiles
 • Indeholder hele 202 dele
 • Styrker fantasi og kreativitet
 • Designet til masser af leg
 • Velegnet til både børn og voksne
 • Uden skadelig kemi
 • Magneterne passer sammen med Magnatiles
 • Fri for BPA og Ftalater
 • Anbefalet alder 3ÅR+

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!