Pastel Magnet Kuglebane udvidelse, 80 dele – Connetix

708,00 kr.

På lager

Produkt ID: 51880 Varenummer (SKU): COballrun-Pastel-exp Kategorier: , , , ,

NU BLIVER DET VILDT! Connetix Tiles har nu tilføjet en udvidelsespakke til deres mega seje magnet kuglebane! Connetix kuglebanen er skabt som en tillægspakke til leg med de klassiske magnetplader. Denne udvidelsespakke er derfor en ekstra udvidelse derudover.

Vi anbefaler at man starter med den kuglebanepakke med 92 eller 106 dele, da de indeholde flere forskellige rør, og giver de bedste bygge muligheder.

Denne mega fede udvidelsespakke fra Connetix tiles tilføjer nye rør til magnet kuglebanen! Der er nu x-rør, twistere og dobbelt skåle- rør.

Det giver altså endnu flere fede muligheder for at bygge sjove, fantastiske og seje kuglebaner!

At bygge kuglebaner og lege med Connetix tiles støtter barnet i udvikling af kompetencer inden for S.T.E.M, Science, technology, engineer & mathematics. Det er underholdende for både børn og voksne, og er i den grad open-ended legetøj, da Connetix Tiles kommer med så mange muligheder for fantasifuld og kreativ leg.

Magnet kuglebanen udvidelsespakken fra Connetix Tiles fås i to størrelser i klassiske regnbue farver med 66 dele og i pastel med 80 dele.

Pastel kuglebanen kommer med hele 80 dele, og med 8 forskellige smukke farver. Magneter og kugler i denne pakke macther andre sæt med pastel magneter fra Connetix. Dette sæt har flere dele end pakken med 6 klassiske farver, da man får 6 magneter og én kugle af hver farve.

Der kan bygges magnet kuglebaner igen og igen, og på en ny måde hver gang!.

I Pastel kuglebane udvidelsespakken medfølger der hele 80 dele bestående af;

8x bolde (trækugler)

48x særlige magneter med rundt hul, til at bygge baneelementer med

8x twister rør ( spiral formet)

6x U-rør

6x 90graders rør

2x X-rør

2x double skåle ( to indgange til skålen)

Connetix Tiles producerer magnet legetøj som er skabt til kreativ leg. De har haft øje for detaljen og derfor har deres magneter et særligt design som mindsker risiko for mange ridser på pladerne og samtidig styrker legetøjets holdbarhed. Alle Connetix Tiles magneter er uden skadelige kemikalier.

Værd at vide:

  • Kuglebane i Pastel farver udvidelsespakke fra Connetix Tiles
  • Indeholder hele 80 dele
  • Open ended legetøj
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Sjov for både børn og voksne
  • Magneterne passer bl.a. sammen med Magnatiles
  • Støtte Kreativleg og kreativtankegang
  • Oplagt at bruge sammen andet magnet legetøj fra Connetix
  • Designet til leg
  • Anbefalet alder 3ÅR+

 

Materiale

Magneter, Plastik

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...