Pastel Magnet Kuglebane, 106 dele – Connetix

859,00 kr.

På lager

Produkt ID: 26267 Varenummer (SKU): COballrun-Pastel Kategorier: , , , ,

Den fantastiske kuglebane fra Connetix Tiles i lækre pastel farver. Kuglebanen er designet til at være en udvidelsespakke til det sjove magnetlegetøj fra Connetix Tiles. Når kuglebanen tilføjes vil det derfor skabe endnu flere sjove og seje konstruktionsmuliger, som er underholdende for både børn og voksne!

Pastel kuglebanen fra Connetix kommer med hele 106 dele, og med 8 forskellige smukke farver. Magneter og kugler i denne pakke macther andre sæt med pastel magneter fra Connetix. Kuglebanen fås også i klassiske 6 regnbue farver med 92 dele. Dette sæt har flere dele da man får 6 magneter og én kugle af hver farve.

Med denne sjove kuglebane åbner der sig en verden af muligheder! Lave kreative og utrolige kuglebaner, som fanger både store og små. Lav simple, korte, høje eller snoede. Det er kun fantasien og den kreative tankegang som sætter grænserne. Der er mulighed for mange timers sjov med connetix tiles og pastel kuglebanen.

Der kan bygges magnet kuglebaner igen og igen, og på en ny måde hver gang!

Obs! Billedet på pakken indeholder ekstra magneter ud over kuglebanen, da kuglebanen er skabt som en tillægspakke.

I Pastel kuglebane pakken medfølger der hele 106 dele bestående af;

8x bolde

48x særlige magneter med rundt hul, til at bygge baneelementer med

8x korte rør

6x lange rør

12x 90graders rør

8x U-rør

8x rutchebane rør

2x S-rør

2x Y-rør

2x trapper

2x Skåle med hul (b-form)

Der er altså rig mulighed for at skabe masser af forskellige kuglebaner. Måske de bliver vildere og mere advanceret, jo flere man laver?

Connetix Tiles producerer magnet legetøj som er skabt til kreativ leg. De har haft øje for detaljen og derfor har deres magneter et særligt design som mindsker risiko for mange ridser på pladerne og samtidig styrker legetøjets holdbarhed. Alle Connetix Tiles magneter er uden skadelige kemikalier.

Værd at vide:

  • Kuglebane i Pastel farver tillægspakke fra Connetix Tiles
  • Indeholder hele 106 dele
  • Open ended legetøj
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Sjov for både børn og voksne
  • Magneterne passer bl.a. sammen med Magnatiles
  • Støtte Kreativleg og kreativtankegang
  • Oplagt at bruge sammen andet magnet legetøj fra Connetix
  • Designet til leg
  • Anbefalet alder 3ÅR+

 

Materiale

Magneter, Plastik

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...