Pastel kuglerangle – Grimms

159,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj

Fin og lækker rangle af trækugler fra Grimms. Kugleranglen har smukke pastelfarver, og er perfekt til stimuli og brug af sanserne hos det lille barn. Trækuglerne holdes sammen af en elastik og kan deres rykkes og flyttes på på en sjov og stimulerende måde. Kugleranglen har en dejlig behagelig lyd af trækugler som blidt rammer hinanden. Kugleranglen fra Grimms har i alt 12 træ kugler i 12 forskellige farver.

Baby kan trygt og sikkert lege med Grimms ranglen, da den er farvet med ikke-giftig vandbasseret maling, og indeholder ingen giftige og skadelige kemikalier.

alt grimms legetøj er produceret af FSC-godkendt træ.

Den fine Grimm’s trærangle er en perfekt gaveidé til barselsgave. Den har både stimulerende og finmotorisk udviklende legemuligheder for det helt lille barn.

obs. Der er ingen klokke eller lignende i trækuglerne, det er blot deres naturlige lyd imod hinanden, som skaber en rangle effekt.

  • Kuglerangle af træ
  • Flotte og stimulerende  pastelfarver
  • Lækkert kvalitets legetøj fra Grimms
  • Uden skadelig og unødig kemi
  • Vandbaseret maling
  • God idé til barselsgave
  • Anbefalet alder 0 måneder+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj