Pastel cubes, fødselsdagsring – Grimms

349,00 kr.

På lager

Se vores Grimms trælegetøj
Disse fine Pastel Cubes ( Pastel klodser eller fødselsdagsklodser) kan bruges til alverdens fejringer. Fødselsdags, højtider, årstider, måneder, fester, hverdagspynt, eller til en helt anden anledning. Fødselsdagsringen kan nemlig dekoreres med forskellige figurerer lige som det passer til fejringen. Grimms har designet og skabt en kreativ dekoration som kan tilpassses den enkelte, så enhver vil være glad for den.
Grimms fødselsdagsring eller Pastel cubes er selvfølgelig helt oplagt til fødselsdagsfejring, og der fås tal af træ som passer som dekoration til ringen. Så kan ringen findes frem hvert år med et nyt tal. Derfor er denne fejringsring også en ideel gaveidé som barselsgave, dåbsgave, eller andet til en familie med et mindre barn, så der kan skabes minder og traditioner mange år frem.
Af dekorationer til Grimms fødselsdagsring, er der skabt et helt hav af forskellige alt lige fra tal som kan symbolisere alder, til påskeliljer til foråret, eller en snemand til vinteren, der er så mange forskellige at enhver må kunne finde mindst én som lige passer til dem eller noget de er vilde med. Det kunne være en palme som symboliserer rejseglæde, eller en særlig ferie, eller en mariehøne fordi det er den gruppe man er tilknyttet i børnehaven. Der er så mange fine træfigurer fra Grimms, og med lidt fantasi kan de symboliserer alverdens.
Fælles for de mange figurer, fødselsdagsringe og fødselsdagsklodser er at de er lavet af FSC-godkendt træ og håndmalet med giftfrie vandbaserede farver.
Udover alle de mange grimms figurer fås der også små vaser, hånddrejet keramik, som kan bruges i fødselsdagscirklerne og kan fyldes vand og blomster i.
Små holdere af messing til “julelys” kan også fås og bruges i ringen til en hyggelig stund eller fejring.
Med andre ord kan der vel næsten altid findes en grund til fejring og pynt med den flotte fødselsdagsring eller -klodser fra Grimms, og ellers kan det også stå til pynt på børneværelset eller i vindueskarmen.

Særligt for dette produkt;

Disse pastel klodser kommer i et sæt med 8 styk i forskellige farver, og 8 naturfarvede træperler som kan bindes sammen mellem klodserne.
Klodserne kan bindes eller stilles op som man ønsker, på en række, enkeltvis eller bindes sammen som en ring.
Længden måler 30 cm, hvis de ikke er bundet til en ring.
Grimms dekoration kan også bruges i andre Grimms produkter; Fødselsdagsringe, blomster stabletårn.
Obs. Ved brug af levende lys, sørg altid for at de står fast i en lysholder, og ikke står tæt på andre dekorationer, af hensyn til brandfare.

Brand

Grimm's dekorationer

Her finder du alle de skønne dekorationer af mærket Grimm's. Der er både bogstaver som kan bruges til leg og læring omkring bogstaver eller alfabetet, eller skrive ord som beskriver et tema, som fx jul. Derudover er der selvfølgelig et helt hav af skønne små figurer og dekorationer som kan bruges til Grimm's fødselsdagsring. Den fine ring kan bruges til mange andre begivenheder en blot fødselsdag, som foreksempel andre fejringer, sæsoner, temaer, årstider. Fødselsdagsringen kan også bruges som helt almindelig pynt til hygge. Alle de mange forskellige figurer af Grimms dekorationer kan bruges til at personalisere fødselsdagsringen, så den passer til netop den eller det som fejres. Så hvilke figurer, tal, eller bogstaver, passer lige til dig?

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...