Tilbud

Pastel Baseplates, Pink, 2 stk – Connetix

Original price was: 365,00 kr..Current price is: 310,25 kr..

På lager

Produkt ID: 45765 Varenummer (SKU): CON-EU-P2BP-PB Kategorier: , , , ,

2 stk store magnet baseplates fra Connetix. Platformere måler hele 4×4 magnet plader, og svarer altså til hvis du bygger en plade med 16 af standard pladerne.

Baseplates fås i 4 forskellige sæt; Blå/grøn i klassiske farver, Pastel pink, pastel citrus og gennemsigtige. Hvert sæt i de forskellige farver indbyder til forskelligt leg. Fx er de blå og grønne oplagte som vand og græs, de gennemsigtige is, den gule som sand, og de pink måske til et slot.

Med disse store magnet plader spare du derfor en del af de små, hvis du skal bygge noget stort i breden eller højden, eller de fungere godt som “gulv” i et etagebyggeri med magnet legetøjet.

Pladerne er med magnter svarende til hvis du selv byggede den. Så den har hele 16 felter hvor du nemt kan kan bygge til og oven på, da alle felterne har magneter hele verden rundt, som på en alminde standard plade.

Sættet med 2 stk store magnet platforme er fra Connetix og er designet og skabt til at kunne holde til leg, og skabe mange kreative konstruktioner. Den særlige diamantligende midte er for at styrke magnetlegetøjet og for at mindske risiko for ridser på overfladen. Derudover er Connetix magnetlegetøj uden skadelige og giftestoffer.

Værd at vide:

  • 2 stk magnet baseplates i pastel farver fra Connetix tiles
  • Hver plade måler 4x4standardplader (svarende til 16 almindelig)
  • Kommer i sæt af 2 stk
  • Fås i 4 forskellige sæt
  • Velegnet til større byggerier
  • Magneterne passer sammen med Magnatiles
  • Velegnet som gulv eller tag
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Open ended legetøj som styrker kreativiteten
  • Anbefalet alder 3ÅR+

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...