Tilbud

Pakkekalender 2023, 24 gaver – Grapat

598,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Grapat har igen i år, helt eksklusivt, lavet en virkelig fin, indbydende og lækker julekalender! Ligesom med alt andet fra Grapat, er de på ingen måde gået ned på smukke detaljer, kreative muligheder, og søde tanker bag.

Pakkekalenderen 2023 kommer i en smuk æske med 24 små æsker inden i. De er alle med tal, og der medfølger en bog med små tekster til hver dag. OBS. Teksten er på engelsk.

Grapats julekalender er lavet på en måde så den inviterer dig og din familie ind i flere forskellige familier og deres hyggelige juletraditioner. De er måske forskellige fra jeres, men måske de kan inspirerer til nye sjove og hyggelige stunder. Der er beskrevet hvad de har af traditioner i deres familier, og alle de små gaver indbyder jer til at deltage i disse. i 2022 var det fx at binde små stjerner, lave mandelkager og dele fortællinger fra fantasien, eller snakke om taknemmelighed..

Pakkekalenderen er en kombination af søde traditioner, små aktiviteter, taknemmelighed, nærvær, kærlighed og legetøj. Alt sammen med til at forsøde dit barns og jeres juletid.

Alt trælegetøj i kalenderen er helt unikt og lavet udelukkende til denne. De har små fine og smukke detaljer, og kan selvfølgelig bruges til meget leg, også når december er slut.

 

Alt indhold passer til dagens tekst og fortællinger.

Obs. Nogle dage indbyder måske til voksen opsyn eller deltagelse.

Anbefalet alder fra 3 år+, grundet små dele. 

 

 

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo