Påfugl, puslespil – Bumbu

1.198,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Et virkelig fint sæt fra Bumbu toys. Denne meget smukke påfugl er lavet som et puslespil med 43 dele. Den kan laves på den medfølgende plade, som en påfugl, men brikkerne kan også bruges til leg, eller til at lave mange andre fine motiver.

Puslespillet er skabt til at kunne bruges til leg på mange måder, og er derfor open-ended legetøj. Bumbu Toys producerer lækkert kvalitets trælegetøj, som er uden skidt og skadelig kemikalier. De går op i detaljerne, og skaber flot legetøj som er indbydende at se på.

Påfuglen og alt andet legetøjet fra Bumbu toys, er skåret og malet i hånden.

Størrelse: 40 cm bred og er 4 cm tykt.

Det flotte træpuslespil indbyder til træning af finmotorik, fantasi, kreativitet og andre kompetencer som fx at tælle og sortere.

Anbefalet alder fra 3 år+

 

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.