Tilbud

Odder familie – Bumbu

Original price was: 365,00 kr..Current price is: 310,25 kr..

Kun 1 tilbage på lager

Produkt ID: 56805 Varenummer (SKU): 4123 Kategorier: , , , , ,

Den sødeste lille familie af oddere fra Bumbu Toys. Den lille familie består af i alt 4 forskellige oddere, hvor af den ene er en lille sød unge.

Derdover er der 3 andre voksne oddere. De har et dejligt sødt og mildt udtryk. og er klar til fantasifuld leg, hvor de kan få liv og historie.

Odder figureren er håndskåret i træ, og derefter malet med vandbaserede giftfrie farver. Bumbu toys laver kvalitets trælegetøj som er uden skidt kemi.

Anbefalet alder fra 3 år+

Brand

Bumbu Toys

Bumbu Toys laver smukt, detaljerigt og unikt trælegetøj. Alt deres trælegetøj er skabt i hånden. Både udskæring, slibning og dekoration med farver og små detaljer. Bumbu toys vægter kvalitet, godt håndarbejde og sikkerhed højt. Derfor er legetøj fra Bumbu kun farvet med vandbaserede ikke-giftige farver og behandlet med organiske olier. Helt uden brug af skadelig og unødigvid kemi. Træet naturlige struktur kan tydeligt ses og føles i gennem farven. Trælegetøjet fra Bumbu er af højkvalitet og meget lækkert. Bumbu toys en virksomhed som holder til højt oppe inde i Romanien. De bruger og elsker træ til deres legetøj pga det bæredygtige element, dets naturlige sikkerhed og på grund af de sanseoplevelser barnet har når de leger med legetøjet. Bumbu toys laver blandt andet mange forskellige dyr af træ. De mange forskellige træfigurer har alle hver deres udtryk af de er dekoreret i hånden og dermed bliver unikke. Derudover laver bumbu andre skønne trælegetøj som er anerledes og sjove som deres vandmelon og avokado af træ. Eller legetøj som egner sig perfekt til verdensbyggeri. Deres store smukke træer som er så detaljerige og forbløffende passer perfekt til leg med deres trædyr.