Natur Stor Stepped Pyramide – Grimms

1.649,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Se vores Grimms trælegetøj

Kæmpe pyramide af flotte træklodser fra Grimms. Grimms stepped pyramid kommer i en ramme med hele 100 klodser! Det giver uanede mængder af bygge og konstruktionsmuligheder. Da klodserne i den store pyramide går fra 4cm i højden til 20 cm i højden er det store ting som kan bygges. Huse, slotte, baner, vægge, folde. Slip fantasien løs med de mange flotte træklodser fra Grimms.

Large stepped pyramid er oplagt openened legetøj. Placer rammen med 100 store klodser i indbydende rammer og se hvad lagen bliver til. Måske nogle af klodserne skal stilles and og indbyde til kontruktion af et hus. måske der skal væren nogle træfigure eller dyr sammen med. Der er mange muligheder og det er næsten ikke til at stå for den flotte store stepped pyramide.

De 100 træklodser kommer i en træ ramme som måler hele 44,5×44,5cm, smart og dekorativ måde at opbevarer klodserne på. Samtidig kan træbakken inddrages i byggeriet og legene. Måske den skal bruges til noget helt andet, så som sanseleg med sand eller ris.

Styrk og brug fantasien, kreativiten og finmotorikken når der bygges, leges og konstrueres med den store træpyramide fra Grimms.

Alle kloderne måler 4x4cm i breden og fra 4 – 20cm i højden.

Grimm’s trælegetøj er helt fri for skadelig kemi.

Pyramiden fås også i farvet som stor og  lille. Lille stepped pyramide finder du her.

Værd at vide:

  • Natur Stor stepped pyramide fra Grimms
  • Træramme med 100 klodser.
  • Rammen måler 44,5×44,5cm
  • Klodserne er 4cm tykke og måler 4-20 cm i højden.
  • open ended legetøj
  • Fri for skadelig kemi
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj

Du kunne også være interesseret i...