mørke Baby træfigurer – Grapat

189,00 kr.

På lager

grapat brand logo

6 søde små baby træfigurer fra Grapat. De små babyfigurer kommer med en lille skål af en kokosskal. Grapats træbabyer har 6 forskellige farver. Farverne matcher bl.a. farverne i Vilde carla sættet. Fuldend træmenneske familien med et sæt babyer.

Lad de ekstra små træfigurer blive en del af familie i trælegetøjetsverden, og byg hjem og verdener til små familier med børn og babyer. Brug trælegetøjet til at skabe fortællinger, måske en fortælling med inspiration fra familien omkring at der snart kommer en lille baby og skal være en del af familien. En fin og visuel måde at vise hvordan 3 bliver til 4. Den fine kokosskal kan måske være en vugge, en hule, opbevaring eller noget helt andet.

Grapats baby figurer er en del af open ended legetøj, som Grapat skaber og designer masser af. Perfekt til fantasifuld og kreativ leg. Legetøjet fra Grapat er fri for skadelige og unødige kemikalier, så er ganske sikkert at lege med.

Du kan nemt skabe en familie med baby figurerne og de andre træmennesker fra Grapat, da størrelsen på menneskerne er større.

Værd at vide:

  • Mørke babyfigurer af træ fra Grapat
  • Sættet indeholder 6 små babyer og en kokosskal.
  • 6 forskellige farver, som matcher det meste regnbue trælegetøj
  • Perfekt til at skabe fortællinger omkring familier
  • Open ended legetøj
  • anbefalet alder 3år+

 

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...