Matematik sæt med trækugler – Pagalou

598,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Produkt ID: 45052 Varenummer (SKU): PAG111 Kategorier: , , , ,

Et rigtig fint matematik sæt fra Pagalou. Sættet indeholder små træbrikker med tallene 1 til 20 på og tre klodser med matematik symboler på +, -, =.

Derudover indeholder sættet en fin træbakke som passer perfekt til klodserne, 30 farverige trækugler i 3 forskellige farver og en bomuldspose til opbevaring.

Lav simple matematik stykker med sættet, gør det endnu mere visuelt med trækuglerne, og styrk finmotorikken med træpincetten.

Pagalou producerer trælegetøj hvor leg og læring er samlet i ét. Sættet her indbyder til læring leg, hvor den naturlige nysgerrighed skaber grobrunden for læringen.

Sættet fås også med filtkugler i stedet for trækuglerne.

Anbefalet alder 3 år+

 

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...