Magnetpuslespil i træ – Grimms

398,00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Se vores Grimms trælegetøj

Et fantastisk og fantasifuldt træ puslespil fra Grimms. Puslespillet er magnetisk og indeholder hele 59 brikker! Magnetpuslespillet kommer i en metalboks med alle de magnetiske brikker, så boksen kan danne rammen for puslespillet.

Puslespillets motiv dannes af fri fantasi. Der kan skabes og kreeres mange forskellige designs og kunstværker. Det er lige til at sætte gang i den kreative tankegang. De små træklodser kommer i forskellige former, farver og størrelser og er produceret bæredygtigt, samt farvet med vandbaseret giftfri maling.

De mange flotte magnet brikker kan skabe alt lige fra et hus, abstraktkunst til tal og bogstaver. Fantasien danner rammen for mulighederne med dette magnetpuslespil fra Grimms. Alle de kreative design muligheder giver anledningen til mange timers fordybelse, koncentration og kreativ udfoldelse. Dette gælder både for voksne og børn.

Det skønne træpuslespil fra Grimms kan bruges som den del af kreative aktiviteter, hvor man undgår at finde alverdens farver, papir og andet tilbehør frem. Magnetpuslespillet i sig selv er perfekt for udvikling og brug af kreativitet, fantasi og finmotorik.

  • Kreativt og fantasifuld træpuslespil
  • Magnetpuslespil fra Grimms
  • 59 styk magnetiske træbrikker
  • God til fordybelse og koncentration
  • Både for voksne og børn
  • Anbefalet alder fra 3 år+
  • Indeholder små magnetiske brikker
  • Metalboksen måler 20x20cm
Størrelse 20 × 20 × 1,5 cm
Alder

Farve

Materiale

Magneter, Træ

Brand

Grimms

Grimms kvalitets trælegetøj

FriTrolderi er stolte forhandlere af Grimms. Grimms legetøj bliver produceret hos et tysk firma, som har stor erfaring inden for produktion af trælegetøj. Grimms mærket har derfor et hav af lækkert og højkvalitets trælegetøj. Legetøjet er robust og holdbart til mange timer og flere års leg. Største delen af Grimms fine legetøjsprodukter er lavet af hele stykker træ, for at mindske brugen af lim, samt øge holdbarheden af legetøjet. De skønne og solide træprodukter fra Grimms indbyder til meget leg hos børn i alle aldre. De flotte og farverige træklodser i forskellige former, størrelser og farver, er perfekt til god og fri leg.

Grimms legetøj – sundt og bæredygtigt

Grimms legetøj er udover at være af god kvalitet, robust, holdbart og smuk, også både sundt og bæredygtigt! Det fantastiske legetøj er af træ som er dyrket i Europas skove, og flere af produkterne er FSC-certificeret. I trælegetøjet kan man se og fornemme de fine træstrukturer og årer, da legetøjet er behandlet, så trælegetøjet har en naturnær, men blød og glat overflade. Det er tydeligt at fornemme at Grimms legetøj er lavet af træ. Skønt legetøj af træmaterialer som er produceret bæredygtig. Legetøjsprodukterne fra Grimms har flotte og fangene farver, og disse kommer kun af giftfri vandbaseret maling og naturlige olier. Grimms produkter er derfor trælegetøj uden skadelige og unødig kemikalier, og både baby og helt små børn, kan derfor trygt lege med legetøjet og putte det i munden, som en del af deres naturlige leg. Grimms Legetøj som er fri for giftig og skadelig kemi, som samtidig er bæredygtigt, flot og af høj kvalitet, må da være det perfekte legetøj for børn.
Se vores Grimms trælegetøj