Magneter, Motion pack 24 dele- Connetix

369,00 kr.

På lager

Magnet bilsæt fra Connetix tiles. Sættet indeholder 24 dele, hvor der er 2 styk magnter med hjul til at bygge biler, vogne eller andre køretøjer på. Magnetpladerne med hjul er lavet så de kan sættes sammen, så man man fx bygge et lille tog, eller en bil med trailer.

Magnetlegetøjet fra Connetix tiles er STEM og open ended legetøj og indbyder derfor til at barnet tænker fantasifuldt, kreativtet og teknisk, når der leges med magneterne. At lege med connetix magneter er en skøn måde at skabe, bygge og konstruerer forskellige ting på. Hvor fantasien kan få sprit spil og forskellige verdener kan bygges. Måske bilerne skal have en carport at holde i tørvejr i?

Magnet legetøjet fra Connetix tiles er uden skadelige kemikalier og designet til at kunne bruges til leg. Der har derfor været fokus på at skabe et holdbart stykke kvalitets legetøj.

Sættet indeholder:

2x bundplader med hjul

12x standard plader

8x halve

2x rammer

Derudover findes der pakker med 2 baseplates, 62 basicpakke eller creativepakken med 100 dele.

Værd at vide: 

  • Motion pack fra Connetix Tiles
  • Magnet bilsæt, byg din egen bil
  • STEM og open ended legetøj
  • Magneterne passer sammen med Magna tiles
  • Designet til leg både for børn og voksne
  • Uden skadelig kemi
  • fri for BPA og Ftalater
  • Anbefalet alder 3 år+
Alder

Materiale

Magneter, Plastik

Brand

Connetix

Connetix tiles - Kvalitets magnetlegetøj

Connetix er et australsk firma som producerer højkvalitetslegetøj med magneter. Connetix har lagt fokus i at skabe holdbare og stærke magnet plader til leg, som både er underholdende for børn og voksne. Connetix tiles er lavet af ABS plastik som er fri for BPA og ftalater. Plastikken er giftfri og indeholder ikke skadelige kemikalier. magnetlegetøjet er ultralydssvejset med nitter for at bedst mulige sikkerhed. Alle Connetix's magnet plader har et unikt design, som gør at deres midte får et diamantlignende udseende. Dette er for at styrke hver enkelt briks styrke og holdbarhed og for at mindske risikoen for ridser på pladens overflade. Dette gør altså at det farverige magnetlegetøj både er smukt og holdbart.

Open ended legetøj - Kreativ leg

Det magnetiske legetøj fra Connetix, er skabt til at være open ended, da det kan bygges til mange forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænserne. Dette giver leg hvor kreativitet og kreativtankegang er nøgleordet. Brug de mange forskellige former, farver og størrelser af forskellige magnet legetøj til at bygge huse, borge, skibe, kuglebaner, regnbuer, mønstre eller billeder. At magnterne fås i forskellige former og størrelser øger mulighederne for at bygge og skabe endnu flere ting. Conntix tiles er legetøj som vokser med barnet. Jo ældre barnet bliver jo bliver komplicerede konstruktioner kan barnet måske skabe. At undersøge og udforske legen og hvad magneterne kan blive til, er ganske fangende for alle aldre.

Connetix - Magnet kuglebane

Connetix har i 2020 lanceret en tillægspakke med elementer til at bygge og konstrukere det vildste, sjoveste og flotteste kuglebaner sammen med magnet legetøjet. Rør, trapper, baner og særlige magnter med rundehuller, perfekt til at bygge kuglebaner. At magnet legetøjet kan sammmensættes på et utal af forskellige måder, giver mulighed for at skabe mange forskellige og flotte kuglebaner. Lad legen og kreativiteterne starte!

Du kunne også være interesseret i...