Magnet klistermærker, 1 ark – From Jennifer

59,00 kr.

På lager

Produkt ID: 84566 Varenummer (SKU): 00000092 Kategorier: , , ,
Treasures from Jennifer

Klistermærker med magneter på fra From Jennifer. Klistermærker kan sættes bag på de mange forskellige træmønter fra From Jennifer. fx bag på alfabet mønterne, så disse kan leges med på eksempelvis et køleskab eller et whiteboard. Det udvider legemulighederne med mønterne.

Du får her et ark med magnet-klistermærker som i alt indeholder 104 stk. Magnetklistermærkerne er skåret på forhånd, så de er lige til at pille af arket og sætte bag på mønterne.

anbefalet alder fra 3 år+

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer