Tilbud

Månedskalender, farvet – From Jennifer

Original price was: 1.599,00 kr..Current price is: 1.359,15 kr..

På lager

Produkt ID: 43015 Varenummer (SKU): 00000047 Kategorier: , , , ,
Treasures from Jennifer

En virkelig fin månedskalender af træ fra Treasures from Jennifer. Månedskalenderen kan bruges alle årets måneder og år efter år.

Den meget flotte trækalender er lavet så alle dele kan tages af, udskiftes og sættes på igen. Det gælder både måneder, datoer, sæson og vejret. Kalenderen fra Treasures from Jennifer kan bruges som en del af hverdagen i hjemmet, og samtidig bruges som et redskab til at forstå tid, datoer og åretsgang bedre for børn. De kan sætte alle tallene på, og skifte månedsbrikken ud, når en ny måned begynder. Der kan snakkes om vejret og årstiderne.

Kalenderen kan bruges som en hyggelig læringsstund og som en brugbar dekoration i hjemmet.

Til månedskalenderen kan der købes en holder, så kan det stå på et bord. Derudover fås der blanke træmønter som passer til kalenderen, hvor man selv kan skrive eller tegne noget relevant. Det kunne fx være fødselsdage, ugentlig fodbold, gæster på besøg, ferie eller andet som gentager sig.

Derudover er der også mønter med motiver fra forskellige højtider i løbet af året. Det kunne fx være jul, fødselsdag eller påske.

From Jennifer kalenderen af træ er skabt til børnefamilier og kan personliggøres så den passer til den enkelte familie i mange år.

Kalenderen måler 33,5 x 30,5 cm og hver kalendermønt måler 3,5 cm i diameter.

Kalenderen fås i to udgaver med farver og billeder ved ugedage og måneder, og i natur uden farver. Denne kalender er farvet på ugedagene og med billeder ved månederne.

Til kalenderen medfølger:

  • Træplade med printet ugedage, pinde som alle sidder fast
  • 6 plader med 12 måneder
  • 31 træmønter med tal (datoer)
  • 4 mønter med årstider
  • 8 mønter med vejrtyper

Kalenderen er klar til at hænge på væggen og tages i brug (Obs. skruer medfølger ikke)

 

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer

Du kunne også være interesseret i...