Lyserøde Blossom vinger – Sarahs silks

349,00 kr.

På lager

Fine lyserøde vinger fra Sarahs silks. Vingerne indbyder til  open-ended rolleleg, og lækre lette og smukke.  De flotte silkevinger er nemme og hurtige at tage af og på.

Vingerne af silke er perfekte til forskellige lege, måske man er en sommerfugl, en drage, en fe, eller måske kan man bare flyve rundt og lege. Der er mange sjove legemuligheder med de sarahs silks silkevinger. Udklædningstøj som kan bruges til mange lege. Disse meget smukke lyserøde vinger kommer i forskellige lilla og lyserøde nuancer, og passer perfekt sammen med dansevimplerne fra Sarahs silks.

Alle silkeprodukter fra sarahs silks er af ægte silke og er produceret med fokus på økologi og bærerdygtighed. Legetøjet indeholder ingen giftig eller skadelig kemi.

Anbefalet alder omkring 3-9 år i størrelsen. Silkevingerne har et måler ca. 110 cm fra spids til spids i toppen af vingerne.

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.