Lyserød Blossom silkehårbånd – sarahs silks

99,00 kr.

På lager

Det fineste hårbånd af silke fra Sarahs silks. Hårbåndet er af ægte silke og kommer i flotte lyserøde og lilla nuancer. Bag på pandebåndet sidder en lille rose og 4 silkebånd.

Silke hårbåndet fra Sarahs silks er med elastik og passer derfor til de fleste størrelser. Perfekt til udklædnings- og rolleleg, eller til hverdagspynt.

Hårbåndet fås også i regnbuefarver.

Fri for skadelig kemi og lavet med fokus bæredygtig produktion.

 

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.