Lumi blocks Pastel, 12 stk – Bauspiel

339,00 kr.

På lager

Måske du kender til lucent cubes fra Bauspiel? Nu fås de også som Lumi (luminous) Blocks, hvor de er rektanglede! og stadig mindst lige så fantastiske!

I dette sæt er der 12 stk, i 6 forskellige pastelfarver. De kan selvfølgelig bygges sammen med andet bauspiel legetøj.

De smukke og farverige Lumi Blocks måler 2,5 cm x 2,5 cm og er 5 cm lange. De kan derfor også leges med af børn under 3 år.

Brug dem til at bygge med eller som krystaller som indeholder superkræfter, diamanter, en hemmelig skat, eller noget helt andet. Leg med dem sammen med lys, og se lyset skinne i gennem og farve på væggen eller gulvet.

Sættes fås også i større med 24 stk i trækasse.

Anbefalet alder fra 18 måneder+

Brand

Bauspiel

Bauspiel producerer smukt og fint legetøj. Deres produkter er i en blanding af træ i naturlige farver og farverige platisk diamanter. Legetøj fra Bauspiel er open-ended legetøj og meget indbydende til fantasifuld og kreativ leg. Alt trælegetøj fra Bauspiel er lavet af træ fra europa, og indeholder ingen skadelig kemi, og er kun farvet med ikke-giftige farver. Bauspiel er et tysk brand som producerer lækkert kvalitets open-ended legetøj. Dette open-ended legetøj indbyder til konstruktions og stablelege, med deres geometriske former. Dette styrker den matematiske forståelse. Derudover stimuleres sanserne med de farverige og meget fine diamanter og lucent cubes. Barnets fantasi inviteres til masser af kreativ tankegang med de sjove former og fine farver fra Bauspiel.