Lucky Lucky 3.0, lykkeæske – Grapat

99,00 kr.

På lager

grapat brand logo

Lucky lucky 3.0 er små lykkeæsker fra Grapat. Der er i alt 15 forskellige bokse. Fælles for de mange sæt er at de alle indeholder specielle og deltajerig trælegetøj som kun fås i disse sæt. Grapat har skabt et univers af leg og spænding med disse lucky lucky bokse. Ingen ved indholdet af æsken før den åbnes! Så mange forskellige kan i mon samle, eller får i måske lige det sæt i ønskede jer aller mest? Lucky lucky æskerne er også en fin idé til en sjov og spændende gave, både for modtager og giver.

Se de 15 forskellige grapat sæt på billederne. I hvert sæt medfølger også et lille hæfte hvor alle sæt kan ses.

Trælegetøjet fra Grapat er kun farvet og dekoreret med giftfrie vandbaserede farver, og indeholder ingen skadelige kemikalier.

Lucky Lucky lykkeæskerne kan varierer i indhold, men altid med 3-5 forskellige dele.

OBS! Dette er Grapats trejde serie af LUCKY LUCKY æskerne. Dermed navnet 3.0. Det er derfor nye sæt, og andet indhold end de tidligere viste.

GOOD LUCK!

Anbefalet alder fra 3 år+

 

Alder

Farve

Materiale

Træ

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...