livscyklus sæt – Pagalou

499,00 kr.

Kun 3 tilbage på lager

Produkt ID: 45369 Varenummer (SKU): PAG122 Kategorier: , , , ,

Det fineste sæt med forskellige livscyklusser fra Pagalou. Alle dele er af træ, og sættet indeholder en rund plade hvorpå træmønterne med fine billeder kan påsættes. Der er i alt 5 forskellige sæt med mønter til illustrationer på, som viser en fin udvikling og cyklus af fx dyr, insekter, eller planter.

Brug sættet til at forstå naturens gang, udviklingen, og livscyklusser.  Et super fint lærerigt og spændende sæt fra Pagalou.

Brand

Pagalou

Pagalou skaber trælegetøj af høj kvalitet. Legetøjet er skabt til at være holdbar og skulle kunne gå i arv, generation efter generation. Deruover er legetøjet helt uden skadelige kemikalier. De er produceret både øko- og allergivenligt, med vand- og naturbaserede farver, med fokus på at bevare højest mulige kvalitet og sikkerhed. Pagalou trælegetøj er montesorri inspireret og kombinerer leg og læring i ét. Legetøjet tilbyder en form for læring eller udvikling. fx læring eller øget forståelse for bogstaver og tal, eller træning af finmotorikken. Legetøjet tager udgangspunkt i barnets naturlige nysgerrighed og tilgang til læring igennem legen, og indbyder til læring leg på barnets præmisser.

Du kunne også være interesseret i...