Lille hjerte dansevimpel – Sarahs silks

89,00 kr.

På lager

Fineste hjerte dansevimplen fra Sarahs silks. Vimplen her har en fin hjerteformet perle på staven, og forskellige lyserøde og lilla nuancer i silkevimplet. Både smukt og indbydende til dans og leg. Dansevimplet kan både bruges indenfor og udendørs, til dans og gymnastik, eller fx som tryllestav. Der er mange muligheder, og den lille dansevimple er perfekt til små børn og motorisk leg. Den har både en kortere stav og kortere silke vimpel, og passer derfor godt til mindre børn.

Den lille hjerte dansevimpel måler ca. 85 cm silke vimpel og 21 cm stav med hjerteperle.

Alle Sarahs silks produkter er lavet med fokus på økologi og bærerdygtighed, og indeholder ingen skadelige eller giftige kemikalier. Silkestykkerne er af ægte silke.

Dansevimplerne fra sarah silks fås i 2 forskellige størrelser og 2 forskellige varianter; Hjerte og regnbue.

Anbefalet alder fra 1 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.