Tilbud

Lille geoboard – From Jennifer

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 254,15 kr..

På lager

Treasures from Jennifer

Lille geoboard fra Treasures from Jennifer. Brættet har i alt små pinde, som kan bruges til at udforske kreativitet, fantasi og geometri. Geoboardet fra From Jennifer måler ca. 20×20 cm, og til brættet medfølger der en pose med farvede elastikker.

Elastikkerne kan bruges til at sætte på pindene, og på den måde kan der nemt skabes geometriske former, motiver og mønstre. En underholdende og lærerig måde at lege på.

From Jennifers geo-bræt er et montesorri inspireret legetøj, hvilket vil sige at det har et åbentlyst formål det kan bruges til hvor leg og læring mødes i en tæt kombination, men samtidig kan legetøjet indbyde til fantasi og kreativitet hvor andre lege og metoder kan komme i brug ud fra barnets interesser og kompetencer.

Geoboarded fås også i stor med tal på.

Anbefalet aler 3 år+

Brand

From Jennifer

From Jennifer eller også kendt som Treasures from Jennifer laver skønt legetøj af træ. Legetøjet er skabt til at være et naturligt møde mellem leg og læring. Kreativitet, fantasi, læring, og leg er i tæt samspil når From Jennifer trælegetøj bruges. Alt legetøj fra Treasures from Jennifer kommer i naturlige farver, så man kan se træets smukke og naturlige åre og mønstre. Trælegetøjet er behandlet med naturlige oiler, som ikke er skadelige. Der kan være mindre olie pletter på emballagen fra From Jennifer, det skyldes alene at de producerer legetøjet efter bestilling, og det lynhurtigt bliver pakket og sendt afsted. Dette mindsker overproduktion, men kan give mindre olie pletter på emballagen i farten. Alt det fine legetøj fra Treasures from Jennifer er lavet af hårdt solidt træ for at skabe holdbart kvalitets legetøj. From Jennifer er en mindre familievirksomhed fra Missouri i USA. Deres legetøjsvirksomhed er startet ved at Jennifer ville lave noget trælegetøj til hendes egne børn tilbage i 2014, og nu er de internationale og i mange forskellige stedet i verden, fordi de ganske enkelt laver noget lækkert og fantastisk legetøj. Se mere om alt det indbydende trælegetøj fra From Jennifer her under.
Treasures from Jennifer

Du kunne også være interesseret i...