Tilbud

Lille Bold m. hale, regnbue – Sarahs silks

Original price was: 139,00 kr..Current price is: 118,15 kr..

På lager

Kast den lille fine silkebold med hale, og se den flyve afsted som et stjerneskud. Grib den hvis du kan, eller kast den til en med spiller. Den sjove fine bold fra sarahs silks inviterer til bevægels- og kasteleg. Denne lille stjerneskudsbold af silke har regnbuens farver. Den er fin selvebolden er rød, og halen regnbuefarvet.

Kast, grib, spin den, der er masser af muligheder for sjov underholdning og måske lære et nyt sejt tricks eller to. Kan både bruges indenfor og udendørs.

Inde i bolden af silke er der en lille bold, som gør at bolden er lidt tungere og hopper en enkelt gang når den lander på jorden. Så er der en ekstra mulighed for at nå at gribe den.

Indeholder ingen skadelige kemikalier.

Anbefalet alder 3 år+

Brand

Sarah's Silks

Legetøj af silke til udklædning og fantasifuld leg - Sarah's silks

Smukke og farverige tørklæder af ægte silke fra Sarahs silks. De fås i alverdens forskellige farver, og i flere størrelser og forskellige former. Silketørklæderne kaldes også playsilks, som kan oversættes til legesilke. De er fantastiske til mange forskellige lege. Bind dem om livet og det er en kjole, eller nederdel, om halsen og det er en kappe eller vinger, eller om hovedet, så det bliver et slør eller et sørøverbandana. De smukke playsilks kan også bruges til leg med dukker, som et svøb, en hagesmæk, eller som vand til nogle dyr, eller græs. Måske de skal være tag på et hus eller en hule. Sarah's silks har så uendelig mange legemuligheder, at det kun er fantasien som sætter grænserne. Tørklæderne er lavet af ægte silke, og er lette og smukke. De er alle farvet i hånden med giftfrie farver. Sarah's silks går op i en bæredygtig production og at lave legetøj med høj legeværdi.