Tilbud

Ananas mandalas, lilla, 36stk – Grapat

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 135,15 kr..

På lager

grapat brand logo

I dette sæt får du Lilla ananas.

Skønne og flotte mandalas fra Grapat. Grapat mandalas kommer i sæt af 36, hvor hvert sæt indeholder én variant i 3 forskellige nuancer. Vi har 15 forskellige sæt af mandalas.

Honeycombs

Blå vanddråber

Lilla æg

Røde dråber

Træer

Orange kegler

Pink blomster

Svampe

Blå mønter

Grønne kegler

Grå sten

Rosenblade

Snowflakes

Lilla ananas

regnbue æg

Hver variant kommer i et sæt af 36 styk med 3 forskellige nuancer.

Grapat mandalas er et skønt stykke trælegetøj som virkelig skaber mulighed for open ended leg. Læs mere om open ended leg her.

Mandalas som open ended legetøj går samtidig ind under kategorien ”løse dele” da det meget simpelt bare er løse dele af fantastisk trælegetøj, som kan bruges i legen på mange måder.

Af navnet mandala lægger trælegetøjet op til at man lægger de smukke træstykker i mønstre og skaber flotte farverige billeder. Dette kan være helt afslappende at sidde med som en rolig aktivitet både for børn og voksne. Børn elsker ofte at sætte ting på række, i mønstre eller farvesortere, dette er disse Grapat mandalas helt perfekte og oplagte til.

De fine former træ mandalas har, giver samtidig endnu flere muligheder for leg. Måske æg, svampe og honeycombs skal være en del af en lækker ret i legekøkkenet, de små kegler som hjælp på bilenbanen, eller noget trejde, fjerde eller femte. Der er mange muligheder for leg med Grapat mandalas. Følg med på vores instagram FriTrolderi, for at se flere idéer og få inspiration til leg med Grapat mandalas og andet open ended legetøj.

Mandalas fra Grapat er farvet med maling uden giftige kemikalier og er vandbaseret og kun behandlet med naturlige vokse og olier. Træet kommer fra europæiske bæredygtige skove. Trælegetøj kommer i en fin papæske som også kan bruges som opbevaring

Værd at vide:

  • Grapat mandalas
  • Fås i 15 forskellige varianter
  • Kommer i sæt af 36 styk
  • Fri for skadelige kemikalier
  • God til kreativ udfoldelse
  • God til open ended leg
  • Mange legemuligheder
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...