LA, 36 dele – Grapat

488,00 kr.

På lager

Produkt ID: 66064 Varenummer (SKU): 22-244B Kategorier: , , , , , ,
grapat brand logo

Det fantastiske LOLA sæt, nu i halv størrelse! Her får du sættet LA. Som består af 36 dele, i 6 forskellige farver. Derudover findes også sættet LO, som har 6 andre farver.

Disse LO-LA sæt kan nærmest lidt af det hele. Alle dele i sættet er søjleformet. De er store, mellem og små Lolas i seks forskellige farver, som er klar til at der bliver bygget hjem, landsbyer, legepladser og masser af andet til dem. Brug det regnbuefarvede trælegetøj til at skabe og bygge med. Skab en Lola by og lad alle de små søde Lolas flytte ind. Store som små, er klar til at lege og skabe Lola familier.

(LO)(LA) sættet fra Grapat er perfekt til open ended leg. Fantasien går straks igang bare at man lægger øjene på sættet. De mange dele i alle regnbuens farver er yderst indbydende til at ekperimentere, undesøge, skabe og lege med. Læs mere om open ended play her.

Regnbue legetøjet kommer med så mange forskellige muligheder, og det er bare at lade fantasien gå i gang. De søde Lola figurer, skal måske stables, rulles, flytte ind i selvbyggede hjem, eller farvesorteres. Lola figurene passer ind i de cylenderformede træklodser. De andre dele i sættet som ikke har øjne og derfor ikke er små søde Lolas, er søjleformede træklodser. De er enten med hul hele vejen i gennem på langs, med hul halv igennem, eller helt uden hul. De kan bruges til at stable, rulle, bygge med, som kikkert, og mange andre ting. Derudover kan Lola træfiguerene selvfølgelig også passe inden i søjlerne. Så måske er det små lola hjem, rutchebaner, gemmesteder og mange andre ting. Med andre ord så indbyder sættet bare til masser af forskellige lege, hvor hver del kan være noget forskelligt og bruges for flere måder.

Det store træ Lola sæt fra Grapat indeholder 6 store Lola, 6mellem Lola, 6 små Lola – 6 søjler med hul igennem, 6 med hul halvt i gennem, 6 solidesøjler uden hul. Alle dele er af træ fri for skadelig kemi og kun farvet med naturlige giftfrie og vandbasserede farver.

Værd at vide:

  • LA sæt fra Grapat
  • Indeholder hele 36 dele.
  • 18 lolas i 3 forskellige størreler – 18 søjler med forskellig udhulninger.
  • Trælegetøj i regnbuefarver
  • fri for skadelig kemi
  • Open ended legetøj
  • Trælegetøj som indbyder til brug af fantasi og kreativtankegang
  • Anbefalet alder 3år+

Brand

Grapat

Grapat trælegetøj – Et godt valg

Grapat er en familievirksomhed i Spanien. Behovet for at skabe og designe open ended legetøj er kommet af at se deres egen datter lege med løse dele, så som sten og lignende. Hos Grapat har de et fokus på at passe på miljøet igennem hele deres produktion af trælegetøj. Det vil sige at Grapats legetøj kun er farvet med vandbaserede farver uden giftige kemikalier, så legetøjet er helt sikkert at lege med. De har valgt at overflade behandlingen af trælegetøjet skal være med naturligt voks og olie, for at bevare de smukke og naturlige træstrukturer i træet. Hvert eneste stykke af Grapats trælegetøj er unikt på grund af træets struktur og fordi at hvert stykke er malet i hånden. Grapat er et bæredygtigt valg, da der i produktionen af trælegetøj kun bruges træ fra bæredygtige skove, og at de i deres emballage også undgår plastik og splid emballage. Grapat er med andre ord et godt valg når der skal vælges trælegetøj. De er miljøbevidste og bæredygtige, samt skaber legetøj som indbyder til leg og fantasi for alle børn.

Grapat legetøj – Open ended legetøj

Grapat tror på at det i legen alt er ok og muligt! De udvikler og producerer legetøj som appellerer til den kreative tankegang for børn såvel som voksne. Det er i legen at ingenting kan blive til alting, og derfor skaber de legetøj som er minimalistisk i sig selv, men har et hav af forskellige lege- og udviklingsmuligheder. De ser at hos barnet er behovet for at lege næsten større end at spise, og derfor ved de hvor vigtig legen er. Grapat skaber open ended legetøj, som er trælegetøj med mange forskellige legemuligheder. Grapats open ended legetøj er bl.a. loose parts (løse dele) og legetøj med konstruktionsmuligheder så børnene kan skabe, bygge, konstruere og lege lige hvad de har lyst til med Grapat legetøjet. Grapat trælegetøj inviterer til leg.
grapat brand logo

Du kunne også være interesseret i...